Изображение W-Reservation.comЧаст от стаите в четиризвездния Гранд Хотел Рига в Русе

...
Изображение W-Reservation.comЧаст от стаите в четиризвездния Гранд Хотел Рига в Русе
Коментари Харесай

Запечатват част от стаите в х. „Рига“, вземат му и от звездите

Изображение W-Reservation.com

Част от стаите в четиризвездния Гранд Хотел Рига в Русе ще бъдат запечатани. Това излиза наяве от известие, оповестено на уеб страницата на Министерството на туризма. Освен това емблематичния за града ще се раздели и с част от звездите си.

Санкцията е вследствие на инспекция, осъществена от чиновници на министерството по отношение на информация в публичното пространство за неприятна хигиена и услуги, които не дават отговор на категорията на хотела и където са били настанени деца.

Експертите са открили, че стаите в хотела от 11-ия етаж нагоре не дават отговор на нито една от категориите, които са избрани в Закона за туризма. По тази причина незабавно е стартирана насилствена административна мярка за намаление на звездите. Законът за туризма планува и финансова глоба.

Ще бъде потърсено подпомагане от Регионалната здравна ревизия и за наложително запечатване на етажите, които не подхождат на категоризацията на мястото за настаняване. Очаква се това да стане факт до 3 май 2019 година.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР